SteelSeries Apex Pro TKL Anmeldelse

SteelSeries Apex Pro TKL Anmeldelse

I denne artikel vil vi kigge nærmere på SteelSeries Apex Pro TKL tasturet og give en anmeldelse af det.

Derudover så vil vi også kigge på hvor du kan finde det billigst lige nu.

Den danske fabrikant SteelSeries tilbyder et stort udvalg af gamingudstyr – det tæller blandt andet headsets, tastaturer, computermus samt meget andet. De formår gang på gang at levere en knivskarp kvalitet, som altid lever op til forbrugernes forventningerne. De har både fokus på design, funktionalitet og kvalitet, hvorfor de sjældent går på kompromis med produktudviklingen. SteelSeries bliver derfor også anset som et af de førende og foretrukne mærker blandt professionelle gamere.

Tastaturet Steelseries Apex Pro TKL er ingen undtagelse, når vi taler om gamerudstyr af bedste kaliber. Her får du et tastatur af høj kvalitet, som har modtaget mange gode anmeldelser og rosende ord med på vejen. Der er tale om et mekanisk tastatur, som vil sige, at der er anvendt nogle specielle switches til hver enkelt tast. Det har den virkning, at keyboardet er utrolig hurtigt til at respondere – som især er en fordel, hvis du skal bruge tastaturet til gaming. I langt de fleste spil har det en stor betydning i spillet, da responstid og reaktioner er afgørende for at vinde spillet. I dette tastatur får du den fordel, at det er ca. 8 gange så hurtigt i responstiden sammenlignet med et almindeligt mekanisk switch. Desuden er det udstyret med 100% anti-ghosting, som sikrer, at tastaturet opfanger hver eneste tryk.

Når du gamer flere timer i træk, eller flere dage om ugen, er det meget naturligt, at det kan give skader og overbelastninger i blandt andet håndleddet. Tastaturet har håndledsstøtte, som sikrer en god ergonomi. Håndledsstøtten er nemlig medvirkende til at aflaste dit håndled. Det kan blandt andet bidrage til at forebygge mange af de skader, som opstår når du gamer professionelt eller i din fritid.

Den perfekte gave til gameren

Er du i tvivl om, hvad du skal give manden eller kvinden, som elsker at game – så er Steelseries Apex Pro TKL intet mindre end den perfekte gave til gameren. Tastaturet giver mulighed for, at både nybegynderen og den øvede gamer kan komme tættere på sejren. Det er et tastatur, som både tilføjer en ekstra dimension til skrivebordet og selve spillet. Der er nemlig både kræset for designet og de små detaljer. Derudover er det et tastatur, som er udviklet med fokus på at give gameren en fordel i flere forskellige typer af spil.

Designet er desuden smart og kompakt, så du let kan tage det med rundt til diverse gaming-turneringer. Tastaturet har nemlig en ramme i ubrydelig aluminiumlegering, som giver en rigtig god slidstyrke. Det betyder også, at det er et tastatur, som kan holde til at blive brugt. Det er derfor helt oplagt at vælge dette tastatur, hvis du ønsker at give en gave til en gamer med et stort temperament.

SteelSeries – en dansk fabrikant med forstand på kvalitet

Går du op i dansk kvalitet, og er du kræsen med det gamingudstyr du vælger – så er SteelSeries lige et brand for dig. SteelSeries blev grundlagt tilbage i 2001, hvor de sidenhen er gået forrest på udvikling af professionelt gamingudstyr.

Deres tilgang er at lytte til professionelle gamere og eSportatleter, når de udvikler og innoverer nyt gamingudstyr til markedet. Det er blandt andet en af grundene til, at de har så stor succes med deres produkter. Vel og mærket i kombination med deres kompromisløse tilgang til at materialevalg og design.

SteelSeries har siden deres spæde start i 2001 sponsoreret flere professionelle gamere og e-sportsatleter. Det var de blandt andet nogle af de første i verden til at gøre. Generelt er “først” ordet der beskriver brandet DNA bedst. De var blandt andet også de første til at fremstille et mekanisk tastatur på markedet. Det er blevet videreudviklet til dette fantastiske SteelSeries Apex Pro TKL.

SteelSeries Apex Pro TKL – bedste valg til CS:GO

Et SteelSeries Apex Pro TKL tastatur er det helt perfekte valg, hvis du elsker at spille CS:GO. Det er et tastatur, som specielt er udviklet til denne type af spil. SteelSeries har blandt gjort så du kan indstille et aktiveringspunkt for hver switch. Det vil sige, at du f.eks. kan indstille den til at reagere hurtigere end normalt ved, at den skal aktiveres til 0,44 ms. Det betyder, at du kan have en hurtigere og mere effektiv responstid end dine modstandere. Det kan gøre dig bedre i nærkampe eller i intense øjeblikke, hvor det er få millisekunder der afgør, hvem der skyder først.

Derudover har et SteelSeries Apex Pro TKL tastatur et indbygget OLED Smart Display, som betyder, at du kan betjene flere features på tastaturet, uden at det vil forstyrre eller gå ud af spillet.

Med lige præcis dette tastatur har du mulighed for at få vist in-game statistikker, penge og KDR.

Specifikationer

Mål: Bredde: 35,544 cm, dybde: 13,926 cm, højde: 4,044 cm.

Vægt: 771 gram.

Kabellængde: 1,98 m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *